Gör så här
Skal
Smält det färgade smöret. Måla smöret med pensel i valfritt mönster i pralinformarna.
Temperera den vita chokladen och fyll upp pralinformarna.
Låt vila i 30 sekunder, vänd sedan på formarna och slå ut den överflödiga chokladen. Ställ in formarna och låt stelna i kylskåpet. Gör citroncurden och laktritsganachen under tiden.
När skalen stelnat, fyll dem med en tredjedel lakritsganache och en tredjedel citroncurd.
Temperera chokladen på nytt och "locka igen" pralinerna. Ställ in dem i kylskåpet i 20 minuter, innan du slår ut dem ur formarna.
Lemon curd
Smält smöret i en kastrull och riv i citronskalet. Tillsätt citronsaften och 90 g socker. Värm tills sockret löst sig.
Under tiden, vispa samman äggen med 110 g socker. Häll citronsmör över äggblandningen under omrörning. Sätt tillbaka på plattan och värm upp till 86 grader.
Ta av från värmen och rör i vodkan och saltet. Fyll upp i behållare och förvara i kylskåpet.
Lakritsganache
Koka upp grädde, glykos, muscovadosirap och lakritspasta.
Häll den varma blandningen över chokladen och rör samman.
När ganachen når 35 grader, rör i smöret.