Att använda en vitlökspress är både snabbt och smidigt, men får du in tekniken så är det lika lätt att hacka den med kniv – och mycket godare! Lagkapten i Kocklandslaget – Ludwig Tjörnemo – visar hur du gör!
Lär dig att hacka som proffsen! I videon visar Ludwig Tjörnemo från Svenska Kocklandslaget hur du gör julienne och brunoise, det vill säga skär grönsaker i perfekta strimlor och tärningar.
Finhackad lök behövs till vart och vartannat recept. Därför är det värt att lära sig att hacka med rätt teknik. Lär dig knepen av proffskocken Anton Husa!
Osäker på hur du bäst handskas med hel oxfilé? Ta hjälp av Matilda Ewaldh från Kocklandslaget! I videon visar hon hur du putsar och portionerar upp köttet.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.